Bursa'da 80 Yaşındaki Adam Karısının Boğazını Bıçakla Kesti!

Bursa'da meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, 80 yaşındaki yaşlı adam belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı karısının boğazını bıçakla keserek öldürdü.

09 Aralık 2018 Pazar 22:32
Bursa'da 80 Yaşındaki Adam Karısının Boğazını Bıçakla Kesti!

Bursa Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi Yiğit Sokak'ta akşam saatlerinde yaşanan olayda, 80 yaşındaki adam eşiyle sebebi öğrenilemeyen bir sebeple tartıştılar. 80 yaşındaki yaşlı adam ve eşinin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında 80 yaşındaki adam mutfaktan aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Adamın boğazını kestiği kadın kanlar içinde yere yığıldı. Eşi tarafından bıçakla boğazı kesilen kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Eşinin boğazını kesen 80 yaşındaki adamın Fomara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim edildiği öğrenilirken, ekiplerin cinayetle ilgili olarak tahkikat başlattıkları bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108