Bursa'da 7 Ayrı Suçtan Aranan Suç Makinesi Şahıs Yakalandı!

Bursa'da 7 ayrı suçtan arandığı öğrenilen ve hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan zanlı ikamet ettiği adreste yakalanarak gözaltına alındı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 18:23
Bursa'da 7 Ayrı Suçtan Aranan Suç Makinesi Şahıs Yakalandı!

Bursa'da "uyuşturucu ticareti, silahlı tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" gibi çeşitli suçlardan dolayı 14 yıl hapis ve 6 bin lira para cezası bulunduğu öğrenilen ve 7 ayrı suçtan aranan R.P. isimli şahıs ekiplerin Değirmenönü Mahallesi'ndeki ikametinde düzenlenedikleri operasyonla yakalandı.

Ekiplerin gözaltına alınan zanlının evinde gerçekleştirdikleri aramalarda ruhsatsız tabanca, mermiler ve sahte kimlik ele geçirilirken, zanlı adliyeye sevk edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108