Bursa'da 200 Bin Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bursa'da Narkotik Ekipleri'nin aldıkları bir ihbaerı değerlendirdikleri operasyonda piyasa değeri 200 bin lira olduğu öğrenilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

16 Ekim 2018 Salı 00:09
Bursa'da 200 Bin Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bursa'da bir vatandaşın ihbarını değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden operasyon başlattılar. Değerlendirilen ihbarda belirlenen ikametgaha sabah saatlerinde düzenledikleri şafak operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin gözaltına alınan şahısların ikametinde yaptıkları aramalarda 765 gram metamfetamin, 10 gram sentetik kannabinoid, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve fişek ele geçirilirken, gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildiler.

Gözaltına alınan şahıslardan 2'si tutukalanarak cezaevine gönderilirken, Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Narkotem Whatsap İhbar Hattı'na ulaşan bütün ihbarların değerlendirildğini belirterek vatandaşlardan destek bekledikerini belirttiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108