Bursa Görükle'deki Kazada 2 Çocuk Annesi Kadın Öldü

Bursa İzmir Yolu'da meydana gelen trafik kazasında 31 yaşında olduğu öğrenilen 2 çocuk annesi kadın parçalanan araçta feci şekilde can vererek hayatını kaybetti.

16 Ekim 2018 Salı 21:06
Bursa Görükle'deki Kazada 2 Çocuk Annesi Kadın Öldü

Bursa'da Nilüfer ilçesi İzmir Karayolu Göçmen Konutları Görükle mevkisinde meydana gelen kazada 31 yaşındaki 2 çocuk annesi genç kadın önce elektrik direğine ardından da üst geçitin ayağına çarparak hurdaya dönen otomobilde feci şekilde can verdi. 31 yaşındaki E.A. aracıya seyir halindeyken heniz belirlenemeyen bir sebeple önce yoldaki elektrik direğine ardından üst geçit ayağına çarptı.

Kazayı gören vatandaşları haber verdikleri 112 sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek hurdaya dönen araçta sıkışan sürücüyü aracın içinde sıkıştığı yerden çıkartabilmek için adeta seferber olurken, araçtan çıkartılan genç kadının hayatının kaybettiği belirlendi. Genç kadının cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morgu'na gönderilirken, Bursa İzmir Yolu bir süre trafiğe kapandı. Araçta hayatını kaybeden kadının Bursa'da bir sanayi sitesinde oto tamirciliği yaptığı öğrenilen eşi H.A. ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren adam sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108