Bursa'da 200 Bin Liralık Metamfetamin Ele Geçirildi!

Bursa'da Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda bir aracın klima borularına gizlenmiş halde 200 bin lira değerinde metamfetamin maddesi ele geçirildi.

28 Kasım 2018 Çarşamba 21:25
Bursa'da 200 Bin Liralık Metamfetamin Ele Geçirildi!

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin aldıkları bir ihbarı değerlendirmeleri sonucunda İstanbul'dan Bursa'ya araçla yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alarak şehrin giriş ve çıkışlarını tuttular. İhbarda belirtilen aracı takibe alan ekipler aracın gittiği ikametgaha sabah saatlerinde şafak operasyonu gerçekleştirdiler.

Ekipler ikamette bulunan eve gerçekleştirdikleri şafak operasyonunda evde bulunan 3 kişi gözaltına aldılar. Narkotik köpekeri yardımıyla araçta arama yapan ekipler aracın klima borularına gizlenmiş halde yarım kilo ağırlığında ve piyasa değeri 200 bin lira olduğu öğrenilen metamfetamin maddesi ele geçirdiler.

Şahısların ikamet ettikleri evde arama gerçekleştiren Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri evde satışı hazır vaziyette çıkılanmış olarak esrar maddesi ve bir miktar kokain ele geçirdiler. Ekiplerin gözaltına aldıkları 3 zanlı emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108