Bursa'da 2 Milyon Liralık Altını Alıp Kaçtılar!

Bursa'da Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, bir kuyumcu dükkanının yanındaki iş yerinin duvarını delerek içeriye giren hırsızlar 2 milyon lira değerindeki 10 kilogram altını alarak olay yerinden kaçtılar.

01 Şubat 2019 Cuma 09:09
Bursa'da 2 Milyon Liralık Altını Alıp Kaçtılar!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Kurtuldu Sokak'ta sabah saat 05.00 sıralarında yaşanan olayda, M.C.D. isimli şahsa ait olduğu öğrenilen kuyumcu dükkanının yanında bulunan başka bir iş yerinin duvarını delerek içeriye giren soyguncular yanlarında getirmiş oldukları balyoz ve diğer aletlerle kuyumcu dükkanına bitişik olan duvarı kırarak tezgahın üzerinde bulunan yaklaşık 10 kilogram ve piyasa değeri 2 milyon lira civarında olan altınları alarak olay yerinden uzaklaştılar.

Kuyumcu dükkanına girdikleri sırada çalan alarma aldırış etmeden tezgahın üzerinde bulunan altınları alan hırsızlar kırdıkları duvardan çıkarak olay yerinden kaçtılar. Kuyumcu dükkanında bulunan alarm sayesinde ihbarı alan polis ekipleri kuyumcu dükkanına geldiklerinde soygunun gerçekleştiğini fark ettiler.

Ekipler hırsızlık yapılan kuyumcu dükkanında parmak izi incelemesi yaparken, hırsızların her yerde arandığı bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108