Bursa'da Traktör Devrildi! 2 Kişi Yaralandı

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen olayda, römorkunda kum yüklü olduğu öğrenilen traktörün devrilmesi sonucunda traktörde bulunan 2 kişi yaralandı.

05 Şubat 2019 Salı 13:04
Bursa'da Traktör Devrildi! 2 Kişi Yaralandı

Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Karıncalı Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, römorkunda kum yüklü olduğu öğrenilen traktör virajı alamayarak devrildi.

Kazasa traktör sürücüsü 46 yaşındaki M.D. ve beraberindeki 38 yaşındaki M.A. isimli şahıs yaralandı.

Kazada yaralananlar Bursa merkezde bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alnırken, ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108