Bursa'da 100 Bin TL'lik Soygun

Bursa'da bugün yaşanan olayda yabancı uyruklu oldukları belirlenen iki şahıs bir otomobilin kelebek camını kırarak 100 bin lirayı çalarak kayıplara karıştılar.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 18:01
Bursa'da 100 Bin TL'lik Soygun

Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi bankadan 100 bin tl para çekti ve banka çıkışında aracının lastiğinin patladığını farketti.

Patlayan lastikle uğraşırken 2 yabancı uyruklu şahıs aracın kelebek camını kırarak araçta bulunan 100 bin tl'yi alarak başka bir araçla bekleyen kişiyle birlikte hızlıca olay yerinden kaçtılar.

Bankadan çekmiş olduğu 100 bin tl'nin çalındığını farkeden kişi polisi aradı. Olay sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polisler çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, parayı çalan şahısların yabancı uyruklu oldukları ve Uluyol'da bir otelde kaldıkları belirlendi.

Şahısların kaldıkları Uluyol'daki otele giderek inceleme yapan polis ekipleri gün içerisinde aynı şahısların Buttim İş Merkezi'ndede aynı şekilde 38 bin tl'lik soygun planladıkları ama gerçekleştiremedikleri belirlendi.

Olaylar sonrasında polis ve güvenlik güçleri Bursa'nın giriş ve çıkışlarını kapattılar ve bölgelerin kontrol altına aldılar.

banner119
Son Güncelleme: 08.08.2018 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108