Başaran Mahallesi'ndeki Kavgada Son Durum

Dün gece Bursa'nın Başaran Mahallesi'nde Suriye'li bir grubun neden olduğu ve vatandaşlarla mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada Suriye'li şahıslara ait işyerleri zarar görmüştü. Kavgaya sebep olan Suriyeli grubun yaşadığı mahallede güvenlik güçleri güvenlik önlemlerine devam ediyorlar.

14 Eylül 2018 Cuma 21:02
Başaran Mahallesi'ndeki Kavgada Son Durum

Bursa'nın Başaran Mahallesi'nde Suriye'li bir grubun sebep olduğu olayda ayaklanan halk ve Suriye'liler arasında çıkan kavgada Suriye'li vatandaşların evlerine ve işyerlerine taşlı ve sopalı olarak zarar veren şahıslar için olay yerine çok sayıda polis sevk edilmişti. Olası bir kavga ve arbedeye karşı mahallede geniş güvenlik önlemlerini sirdiren güvenlik güçleri nöbet tutmaya devam ediyor.

Dün gece polis ekipleri ayaklanan mahalleliyi güçlükle sakinleştirirken yeni bir olay ve kargaşanın yaşanmaması için mahallenin girişini barikatlarla kapattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108