Çanakkale'de Orman Yangınına Havadan Müdahale Yapıldı

Çanakkale'de Sarıbeyli köyünde çıkan orman yangını kısa zaman içinde söndürüldü.

06 Ağustos 2017 Pazar 19:55
Çanakkale'de Orman Yangınına Havadan Müdahale Yapıldı

Kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta olan Sarıbeyli köyündeki ormanlık yerde henüz sebebi belirlenemeyen yangın meydana geldi.

Bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri gönderildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına 4 helikopter, 16 arazöz ve 2 dozerle müdahale yapıldı.

Kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangın neticesinde ilk belirlemelere göre 2 hektar bozuk orman alanı zarar gördü.

Ekipler soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, bölgeye gelip yetkililerden bilgi aldı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 08.08.2017 21:54
Anahtar Kelimeler:
Orman Yangınıçanakkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108