Kendimiz Üretip Halka Sunuyoruz

Mudanya Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bir liralık işi bir liraya yaptıklarına vurgu yaptı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:57
Kendimiz Üretip Halka Sunuyoruz

İlçe genelinde ve kırsal alanda çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi ekipleri, halkın ve esnafların taleplerini de yerine getiriyor. Kapalı Pazaryerinde cephe brandasını yenileyen Mudanya Belediyesi, Güzelyalı lambalar mevkiinde kameriye çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürü Mustafa Taban ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren başkan Türkyılmaz, “Çatı kısmını yenilediğimiz kapalı pazaryerimizde 2 bin m2’lik yıpranan cephe brandasını da tamamen yeniliyoruz. Bunun yanı sıra yağmur oluklarını da yeniden yapıyoruz” dedi.

“BİR LİRALIK İŞİ BİR LİRAYA YAPIYORUZ”

Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkin kullanılması amacıyla kent mobilyası üretimine devam ettiklerini ifade eden Türkyılmaz, “Biz bir liralık işi bir liraya yapıyoruz. Satın almak yerine kendimiz üretiyor, tasarruf sağlıyoruz. Güzelyalı lambalar mevkiine ilgi gören ve beğeni toplayan kameriyeleri yerleştirdik. Kendimiz üretiyor, halkımızın kullanımına sunuyoruz” dedi.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108