Vekil Aydın ve Başkan Sargın Esnafları Dinledi

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçenin en önemli merkezlerinden olan Kılıçaslan Caddesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek esnafları ziyaret ettiler.

20 Eylül 2017 Çarşamba 14:28
Vekil Aydın ve Başkan Sargın Esnafları Dinledi

Esnaf ve vatandaşlar ile küçük toplantılar gerçekleştiren Vekil Aydın ve Başkan Sargın’a Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Salih Güven ve parti yöneticileri eşlik etti.

Esnafları tek tek ziyaret ederek istek ve temennilerini dinleyen Vekil Aydın ve Başkan Sargın zaman zaman vatandaşlardan gelen davetleri de geri çevirmeyerek çay sohbetine eşlik ettiler.

Ziyaretlerde vatandaşları bir bir dinleyen Belediye Başkanı Osman Sargın “Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirtti. Başkan Sargın " Her fırsatta değerli milletvekillerimiz ile esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik'i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik'i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek. Ben bu vesile ile bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise açıklamasında “Gerek meclis çalışmalarımız, gerek parti içi ve il de ki çalışmalarımızın yanı sıra bizler de her fırsatta vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bizlerin vatandaşlar tarafından daha ulaşılabilir olması hemşerilerimizin istek ve taleplerini daha kolay ve daha hızlı bir şekilde iletmesi demek. Bugün de İznik’te hemşerilerimiz ile bir aradayız. Esnaflarımızın dükkânlarına konuk olduk. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimize hayırlı günler diliyor, tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108