Çocuklar’ın Çakmakla Oyunu Ölüm Getirdi

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde meydana gelen olayda 3 katlı bir binan zemin katında yaşayan bir ailenin çocukları çakmakla oynarken yangın çıkardılar.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 22:53
Çocuklar’ın Çakmakla Oyunu Ölüm Getirdi

Çıkan yangını fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahele ettiler. Çakmakla oyun oynanması sonucunda çıkan yangında çocukların annesi Ayfer, 2 yaşındaki Hüseyin, ve 6 yaşındaki diğer çocuk Narin Köse yaralandılar. Olay yerindeki ilk müdahelenin ardından Bursa’daki çeşitli hastanelere kaldırılan yararlılardan 2 yaşındaki Hüseyin Köse’nin ağır yaralandığı bildirildi.

Çıkan yangında ağır yaralanan ve Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve müdahele edilen Hüseyin Köse tüm yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Anne Ayfer Köse ve Narin Köse’nin ise tedavileri devam ediyor.

Olayı duyarak eve gelen baba Gökhan Köse fenalık geçirdi ve mahalle sakinlerinin yardımıyla hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 29.08.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108