Zonguldak’ta pide fiyatları belli oldu

Zonguldak’ta 220 gram ramazan pidesi 4 TL’den, 440 gram ramazan pidesi 8 TL’den satılacak.

30 Mart 2022 Çarşamba 14:44
Zonguldak’ta pide fiyatları belli oldu

Zonguldak’ta 220 gram ramazan pidesi 4 TL’den, 440 gram ramazan pidesi 8 TL’den satılacak.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek, “Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece Ramazan. Ramazan-ı Şerifin İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ramazanların olmazsa olmazı pidenin bu yılki fiyatlarını da belirledik. 220 gram pidemiz 4 TL, 440 gram pidemiz 8 TL’den satılacak” dedi.

“Stokçulara çok büyük yaptırımlar geliyor”

Stokçular hakkında da konuşan Coşkun, yeni yaptırımların geldiğini, 81 il valisine genelge gönderildiğini kaydederek, "Denetim valilik ve ticaret il müdürlüklerinde, onların değerlendirmesini onlar yapacak. Çok büyük yaptırımlar geliyor cezalarla ilgili. Raflarında mal olmayıp depolarında stok yapanlara büyük cezalar geliyor” diye konuştu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108