Yunanistan'a Kaçmaya Çalışan FETÖ'cüleri Taşıyan Tekne Alabora Oldu

Türkiye'de FETÖ davalarından aranan ve uzun süredir aileleriyle birlikte saklandıkları belirlenen ihraç edilmiş eski öğretmen 4 kişi ve 2 çocukları Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar.

01 Eylül 2018 Cumartesi 08:44
Yunanistan'a Kaçmaya Çalışan FETÖ'cüleri Taşıyan Tekne Alabora Oldu

Edinilen bilgiye göre saat 17.45 sırlalarında Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Ayvalık Sarımsaklı Çıplak Ada civarında devriye görevi yaparken yasadışı yollardan Midilli Adası'na gitmeye çalışırken batan bir fiber tekne tespit ettiler.

4 yetişkin ve 2 çocuk olmak üzere 6 kişi Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG 8 ekipleri tarafından suyun üstünde boğulmak üzereyken kurtarıldılar.

Kurtarılan şahıslar Cunda Adası'nda bulunan Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirilirken, insani yardımlar yapıldıktan sonra Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerine teslim edildi.

Kurtarılan şüphelilerin üzerlerinde toplam 13 bin Euro ve 5 bin 350 dolar para ele geçirildiği bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 01.09.2018 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108