Yine Taksim Yine Fuhuş Rezaleti!

Dün gece İstanbul Taksim Meydanı'nında gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda çoğu yabancı uyruklu olduğu belirlenen 14 kadın gözaltına alındı.

22 Eylül 2018 Cumartesi 21:25
Yine Taksim Yine Fuhuş Rezaleti!

İstanbul'da Taksim Meydanı'nda bir çok esnaf ve çevre sakinlerinin şikayet ve ihbarlarını değerlendiren Beyoğu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından Taksim Meydanı'nda fuhuş pazarlığı yapan kadınlara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda fuhuş pazarlığı yaptıkları tespit edilen 14 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınında kadınların çoğunluğunun yabancı uyruklu oldukları belirlendi.

Gözaltına alınan kadınlar resmi işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldüler. Fuhuş pazarlığı yaparken yakalanarak gözaltına alınan kadınların polis merkezine girerken yüzlerini gizlemeye çalıştıkları görüldü.

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2018 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108