Yanan otomobilin bagajında ceset bulundu

Gaziantep'te hurda araçların bulunduğu eski bir otopark alanında yanan bir otomobilin bagajında ceset bulundu.

01 Ocak 2022 Cumartesi 12:39
Yanan otomobilin bagajında ceset bulundu

Olay, sabah erken saatlerde Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde hurda araçların bulunduğu eski bir otopark alanında bulunan bir araç yanmaya başladı.

Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürmeye çalışırken aracın bagaj kısmında 25 yaşlarından bir erkek cesedi olduğunu fark etti.

Cesedin fark edilmesinin ardından durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisindeki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sonrası, bölgede yapılan çalışmaların ardından ceset, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise şahsın secde pozisyonunda bulunduğunu belirlerken, şahsın ısınmak için girdiği aracın bagajında yanarak can verdiği ihtimali üzerine duruyor.

Olayın cinayet ihtimalini de araştıran ekiplerin başlattığı geniş çaplı inceleme sürüyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
CesetYanan Otomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108