Yalova'da kaybolan 6 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Yalova'da kaybolan 6 yaşındaki çocuk metruk bir binada ölü bulundu.

01 Haziran 2017 Perşembe 13:03
Yalova'da kaybolan 6 yaşındaki çocuk ölü bulundu

Çınarcık ilçesi Koru beldesinde yaşayan Eylül Umutlu (6), dün sabah komşusuna giden annesinin ardından sokağa çıktı. Kızının uzun süre eve gelmemesinden şüphelenen baba Nurettin Umutlu, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Eylül'ün, son olarak akşam saatlerinde Atakent Mahallesi'nde bir futbol sahasında görüldüğünün belirtilmesi üzerine jandarma ile AFAD ekipleri bölgede arama başlattı.

İl Jandarma Komutanlığından getirilen eğitimli köpeklerin kullanıldığı arama çalışmalarına vatandaşlar da katıldı. Atakent Camisi'nden mahalle sakinlerine anons yapılarak, bina çevrelerini kontrol etmeleri istendi.

Küçük çocuk, arama çalışmaları sonucunda Kırlangıç Sitesi yakınlarındaki metruk binada ölü bulundu.

Eylül Umutlu'nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 25 yaşındaki zanlı Murat Ş.A'nın jandarmadaki ifadesinde, küçük çocuğu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108