Yağışlı hava kazalara yol açtı: 3 yaralı

Çorum’da yağışlı havanın yol açtığı iki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

16 Mart 2017 Perşembe 13:48
Yağışlı hava kazalara yol açtı: 3 yaralı

Kaza, Çorum-Samsun karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan Samsun istikametine giden A.O yönetimindeki 35 ULN 74 plakalı otomobil havanın yağışlı olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aynı istikamette durur vaziyette bulunan çekiciye çarptı. Kazada otomobil sürücü ve yanında bulunan O.Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorum-Samsun karayolunda meydana gelen diğer trafik kazasında ise N.A yönetimindeki kamyon ile Samsun istikametinden Çorum istikametine seyir halinde Pancarlık koyu mevkisinde havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette kar küreme aracının çalışması nedeniyle durmuş vaziyette bulunan AE. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü N.A., Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108