Turşu bidonunda uyuşturucu sevkıyatı

İzmir’de polis ekiplerince bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde yapılan aramada, narkotik dedektör köpeği Nero’nun tepkisi üzerine, iki adet plastik turşu bidonuna saklanmış 13 adet şeffaf jelatine sarılı 10 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

16 Mart 2017 Perşembe 14:59
Turşu bidonunda uyuşturucu sevkıyatı

İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama yaptı. Ekipler uygulamada İzmir’e giriş yapmaya çalışan bir yolcu otobüsünü durdurarak, narkotik dedektör köpeği Nero ile birlikte otobüste arama yaptı. Aramalarda Nero’nun iki adet plastik turşu bidonuna aşırı tepki vermesi üzerine bidonlarda yapılan aramada 13 adet şeffaf jelatine sarılı 10 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Yapılan kontroller sonrası turşu bidonlarının sahibinin farklı bir otobüsle İzmir’e geldiği bilgilerine ulaşan ekipler, İzmir otogarında yapılan takipler sonucunda bidonların sahibi M.B.'yi (33) gözaltına aldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuTurşu Bidonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108