TEM Otoyolundaki Kazada Parçalanan Cesedi Polisler Topladı

İstanbul Hadımköy Tem Otoyolunda meydana gelen kazada, yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya araçlar çarptı. Araçların çarptığı yayanın cesedi parçalara ayrıldı.

08 Kasım 2018 Perşembe 22:28
TEM Otoyolundaki Kazada Parçalanan Cesedi Polisler Topladı

İstanbul Hadımköy'de Tem Otoyolu'nda saat 19.40 sularında gişeler mevkisi Edirne istikametinde meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmek isteyen ve henüz kimliği belirlenemeyen yayaya araçlar çarptı. Kimliğinin henüz belirlenemediği ve erkek olduğu bildirilen şahıs araçların kendisine çarpmasından sonra yola savruldu. Yola savrulan şahısı fark etmeyen çok sayıda araç üzerinden geçti.

Kaza esnasında yola savrulan ve çok sayıda aracın üzerinden geçtiği şahsın cesedi parçalara ayrıldı. Araçların çarptığı ve sonrasında üzerinden geçtiği şahsın cesedinin parçalarını fark ederek yolu trafiğe kapattığı öğrenilen TIR sürücüsü durumu polis ekiplerine bildirerek olay yerine çağardı.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri yolu trafiğe kapattılar. Sağlık ve polis ekipleri kapattıkları otoyolun yaklaşık 100 metrelik bölümünde parçalanan ceset parçalarını topladılar. Kazada parçalanan şahsın cesedinin toplanmasının ardından ekipler yolu tekrardan trafiğe açarken, ceset ve parçalarının Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108