Tatil Bitti Sınır Kapısında Uzun Kuyruklar Oluştu

İzinlerini memleketlerinden geçiren ve Avrupa ülkelerine dönmek için yola çıkan yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları sınır kapılarında yoğunluk yaşadı.

11 Ağustos 2017 Cuma 14:05
Tatil Bitti Sınır Kapısında Uzun Kuyruklar Oluştu

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları baba ocaklarından, yaşadıkları ülkelerine dönmek üzere Edirne'deki sınır kapılarına geldi.

Gidecekleri istikamete göre Avrupa'ya açılan İpsala, Pazarkule, Hamzabeyli ve Kapıkule sınır kapılarına yönelen Türk vatandaşları yoğunluk oluşturdu.

En çok yoğunluk her sene olduğu gibi Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaşandı. 5 kilometreye yakın küçük araç kuyruğu oluştuğu sınır kapısında polis düzenli bir geçişin olması için önlem aldı.

Kapıkule'ye giden yolun gidiş istikametteki yolun tek şeridinde Avrupa'ya gidecek Türk vatandaşları sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Yarın daha da artış yaşanması bekleniyor iki hafta kadar hafta sonu günlerinde sürmesi bekleniyor.

Sıcak havada kuyrukta bekleyen vatandaşlar yetkililerin geliş ve dönüş kuyruklarına çözüm bulmasını istedi.

Kayseri'den Almanya'ya giden Ali Öztürk, 6 saattir kuyrukta beklediğini söyleyerek,"Çok yorulduk. Bir an evvel çıkış yapmak istiyoruz. 

Fakat sıra bir türlü gelmiyor. Hava sıcak. Biz dayanabiliyoruz lakin çocuklar için çok zor.

Niğde'de Almanya'ya giden Salim Şimşek ise, tatilin son günlerinin dönüşte kendilerini nasıl bir yoğunluğun beklediğini düşünmekle geçirdiklerini söyledi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108