Tadilat yapılan evin kömürlüğünden havan mermisi çıktı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tadilat yapılan bir evin bahçesindeki kömürlükte patlamamış havan mermisi bulundu.

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:10
Tadilat yapılan evin kömürlüğünden havan mermisi çıktı

Alınan bilgiye göre, Vehbibey Mahallesi'nde bir süre önce kiralayarak taşındıkları evin bahçesindeki kömürlükte tadilat yapan Deniz S, kömürlüğün çatı kısmından patlamamış havan mermisi düştüğünü gördü.

Deniz S'nin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekip, evde dedektör köpeklerle geniş çaplı arama yaptı.

İncelemenin ardından havan mermisi ekiplerce kontrollü bir şekilde imha edilmek üzere alındı.

Deniz S, evin bahçesindeki kömürlükte daha önceden tavuk kümesi olduğunu söyledi. Tadilat esnasında patlamamış havan mermisinin tavandan düştüğünü belirten Deniz S, ''Hemen polisi aradık, geldiler. Önce incelediler. Sonra da Balıkesir'den bomba imha uzmanlarını çağırdılar. Çok şükür ki herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan mermi polis tarafından götürüldü.'' diye konuştu.

Kendilerinden önce evi kiralayan bir ailenin antikacı olduğunu öğrendiklerini kaydeden Deniz S, "Evin eski sakinlerini aradım. O da eşinin antikacı olduğunu ve o patlamamış tarihi havan mermisini eşinin oraya koymuş olabileceğini söyledi." ifadesini kullandı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108