Sivas'ta 2 bin 877 şişe sahte içki ele geçirildi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve Divriği ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda piyasaya sürülmek üzere olan 2 bin 877 şişe sahte bandrollü şarap ele geçirdi.

17 Mart 2017 Cuma 13:03
Sivas'ta 2 bin 877 şişe sahte içki ele geçirildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine Sivas merkezde bulunan iki tekel bayine maliye görevlileriyle birlikte operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 58 şişe sahte bandrollü şarap ele geçirildi.

Operasyonu genişleten ekipler Divriği ilçesinden tekel bayilerine sahte şarapları dağıtan depoya operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramada 2 bin 819 şişe bandrolsüz sahte şarap ele geçirildi.

Tekel bayiler ve depo sahibine 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı. Bandrolsüz sahte şaraplara el konuldu.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
SivasSahte Içki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108