Şehit Kaymakam için Kuran'ı Kerim okutuldu

Hain bir terör saldırısı sonucu hunharca katledilen Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Çorum'un Sungurlu ilçesinde Kur’an-ı Kerim okutuldu.

17 Kasım 2016 Perşembe 13:50
Şehit Kaymakam için Kuran'ı Kerim okutuldu

İkindi namazından önce Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Ulu Camii’nde Sungurlu ilçe Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.



Ulu Camii'nde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim Tilaveti’ne Kaymakam Mithat Gözen, İlçe Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, Resmi Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri ve kalabalık camii cemaati katıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108