Şanlıurfa’da trafik kazası: 2 ağır yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.

11 Kasım 2016 Cuma 11:06
Şanlıurfa’da trafik kazası: 2 ağır yaralı

Edinilen bilgiye göre, Fırat mahallesi Siverek-Çermik karayolu Otogar Kavşağında seyir halinde olan Bahri Akçiçek yönetimindeki 63 DE 357 plakalı minibüs ile plakasız motosiklet çarpıştı. Motosiklette bulunan Resul Gülalan (18) ile Fatih Kurt (18) çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kazada yaralanan iki kişi çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108