Samsun’da hafif ticari araç takla attı

Samsun’da hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi yaralandı.

22 Ocak 2022 Cumartesi 14:19
Samsun’da hafif ticari araç takla attı

Kaza, Samsun’un Terme ilçesi Sakarlı mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu karayolunda seyir etmekte olan Mustafa A. idaresindeki 52 FN 164 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı.

Olayın 112 acil servise bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Takla atan araçtan yaralı olarak çıkartılan Hasan K., 112 acil servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.01.2022 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108