Samsun'da Eve Balkondan Girmeye Çalışan Çocuk 2. Kattan Düştü

Samsun'da İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde anahtarı olmayınca eve balkondan girmeye çalışan 8 yaşındaki çocuk 2. kattan düşerek yaralandı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 23:54
Samsun'da Eve Balkondan Girmeye Çalışan Çocuk 2. Kattan Düştü

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilkokul 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki T.T. adlı çocuk etütten erken çıkıp eve geldi.

Anne K.T. ise çocuğunu almak için etüt merkezine gitti. Eve erken gelen, evde kimse olmayınca dışarıda kalan, anahtarı da bulunmayan T.T., 2. kattaki evlerinin balkonuna demir boruyu tırmanarak çıkmak istedi.

Tırmanıp balkona ulaştığında bastığı atık bu borusu kırılan T.T. ikinci kattan yere düştü. Komşuların olayı fark etmesi üzerine olay 112'ye haber verildi.

Olay yerinde ambulans ve polis sevk edildi. 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan T.T. tedavi altına alındı.

Eve geldiğinde çocuğunun düştüğünü öğrenen anne K.T. hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108