Salçaya kızıp karısını doğramış

Balıkesir'de karısını öldürdükten sonra parçalara ayırıp dere yatağına atan Afganistan uyruklu kasap Rahim Özbek adliyeye sevk edildi.

17 Mart 2017 Cuma 11:59
Salçaya kızıp karısını doğramış

İşlediği cinayet 5 ay sonra ortaya çıkan Rahim Özbek'in eşi Hayriye Özbek'i salça yüzünden öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Balıkesir vahşi cinayetle sarsıldı. Eşi Hayriye Özbek'i demir çubukla vurarak öldüren Afganistan uyruklu Rahim Özbek adliyeye sevk edildi. Rahim Özbek'in işlediği cinayetin perde arkası da ortaya çıktı. Eşini öldürdükten sonra hunharca parçalayan ve kıyafetlerine sararak dere yatağına atan Rahim Özbek'in yapılan yemeği beğenmediği ve cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi. Akşam yemeğini domatesle yapmasını istediği eşinin yemeği salça ile yapmasına kızan Özbek'in eşinin kafasına demir çubukla vurduğu iddia edildi.

Adliyeye sevk edilen Özbek, gazetecilerin "Cinayeti neden işlediniz" sorusunu ise cevapsız bıraktı.
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.03.2017 12:07
Anahtar Kelimeler:
CinayetBalıkesir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108