Rize’deki DEAŞ Operasyonunda 6 Kişi Gözaltına Alındı

Rize’de polis ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütü ve terörizmin finansmanıyla mücadele kapsamında yapılan operasyonla 6 kişi gözaltına alınırken, 122 yasaklı kitaba el konuldu.

03 Kasım 2021 Çarşamba 17:50
Rize’deki DEAŞ Operasyonunda 6 Kişi Gözaltına Alındı

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütü ve terörizmin finansmanıyla mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.

Operasyonda 122 adet yasaklı kitap ve dergi, örgüte müzahir simge ve silah resmi içeren çok sayıda ayraç ve magnet, 3 adet saat, dijital materyal ele geçirildi.

Ele geçirilen materyallerle ilgili 6 şahıs gözaltına alınarak haklarında adli soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 03.11.2021 17:53
Anahtar Kelimeler:
Rize
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108