Polise sahte altın sikke satarken yakalandı

Gölcük ilçesinde polise sahte altın sikke satmak isteyen kişi yakalandı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:41
Polise sahte altın sikke satarken yakalandı

Alınan bilgiye göre, İznik’ten Gölcük'e gelen G.B'nin, altın sikke satmak için bazı kişilerle görüştüğü yönünde istihbarat alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri çalışma başlattı.

Alıcı kılığına giren polis, G.B ile pazarlık yaptık. Fiyatta anlaşan şüpheli, sikkeleri polise satarken suç üstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 50 sahte altın sikke ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.B, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108