Oğluna Okul Pantolonu Alamayınca İntihar Etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, lise öğrencisi oğluna okul pantolonu alamayan baba evin banyosunda kendini asarak intihar etti.

22 Eylül 2018 Cumartesi 09:19
Oğluna Okul Pantolonu Alamayınca İntihar Etti

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke 17 Ağustos Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, 4 ay önce geçirdiği iş kazası sonucunda işsiz kalan baba, lisede okuyan oğlunun okulda okul üniformasını giymediği için derse alınmadığını öğrenince evin banyosunda kendini asarak intihar etti.

Banyoda eşini asılı halde gören kadın sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendini evinin banyosuna asan adamın öldüğünü belirlediler. Emniyet birimlerinin yaptıkları inceleme sonrasında morga kaldırıldı. Morgdaki işlemlerinin ardından şahıs memeleketi olan Balıkesir'de toprağa verildi.

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2018 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Favori 2018-09-22 23:23:09

İşte geldigimiz son durum Allah yardımcımız olsun

banner56

banner108