Nevşehir'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Nevşehir'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

03 Ocak 2022 Pazartesi 18:20
Nevşehir'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, merkez Şifa Kavşağında meydana gelen trafik kazasında M.K.'nın kullandığı 50 FK 618 plakalı otomobil ile F.U.'nun kullandığı 50 ABH 692 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kaza motosiklet sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine bögleye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüsü ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri de kazanın meydana geldiği yolda inceleme yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 03.01.2022 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108