Müzeyyen Telli’nin katil zanlıları adliyeye sevk edildi

İstanbul'da uyuşturucu satıcılarının açtığı ateşle hayatını kaybeden 24 yaşındaki Müzeyyen Telli'nin katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

17 Mart 2017 Cuma 13:28
Müzeyyen Telli’nin katil zanlıları adliyeye sevk edildi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde uyuşturucu satıcılarının açtığı ateş sonucu yaşamını yitiren Telli’nin katil zanlıları, adliyeye sevk edildi. Adana’da düzenlenen operasyon ile yakalanan katil zanlısı Yusuf Y.’nin de aralarında olduğu 8 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından bu sabah Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Zanlıların, polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu satıcıları ile mahalleli arasında çıkan silahlı kavgada, Müzeyyen Telli adlı kız hayatını kaybetmiş, yabancı uyruklu bir kişi de yaralanmıştı. Cinayetle ilgili polis tarafından gözaltına alınan 11 kişiden 3’ü daha önce tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Öte yandan zanlıların kaçışı güvenlik kamerasına yansıdı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ZanlıAdliyeMüzeyyen Telli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108