Muğla ve Balıkesir'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesi ve Balıkesir'de 30 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı.

27 Nisan 2017 Perşembe 10:28
Muğla ve Balıkesir'de göçmen kaçakçılığı operasyonu

Alınan bilgiye göre, Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akkent polis noktasında şüphe üzerine bir minibüsü durdurdu. Minibüste yapılan kontrolde kaçak yollarla ülkeye girdiği tespit edilen Pakistan, Bangladeş, Sri Lanka ve Hindistan uyruklu 30 kaçak göçmen yakalandı. 

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince genişletilen soruşturmada, kaçakları taşıyan minibüsün aynı özellik ve plakasında başka bir araç olduğu tespit edildi.

Milas merkez ve Balıkesir'de yapılan eş zamanlı operasyonda E.M, E.K. ve Bangladeş uyruklu U.H. gözaltına alındı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.M. ve E.K. tutuklanırken, U.H. serbest bırakıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108