Motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde bir benzin istasyonuna girmek isteyen otomobil ile, seyir halindeki kasalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

12 Kasım 2021 Cuma 18:49
Motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ağır yaralı

Kaza, saat 16.15 sıralarında 4 Eylül Mahallesi Şehit Mehmet Toğçuoğlu Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonunun önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre benzin istasyonuna girmek isteyen Mehmet Uçar idaresindeki 45 RA 4870 plakalı otomobil ile, cadde üzerinde seyir halinde olan Yunus Emre (18) idaresindeki 45 RA 8860 plakalı kasalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü savrularak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ağır yaralı genç, Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağır yaralı Yunus Emre, kafasına aldığı darbe dolayısıyla hayati tehlike kaydı ile Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Emre'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili araştırmanın devam ettiği bildirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 12.11.2021 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108