"Miço Koyu" yaza hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra ilçesinde kadınlar plajı olarak kullanıma açılan Miço Koyu'nda yaz sezonu için hazırlık çalışmaları tamamlandı.

04 Haziran 2017 Pazar 19:12
"Miço Koyu" yaza hazır

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 81 dönüm alanda çevre düzenlemesi yapıldığı bildirildi.

Plaj bölgesine 10 bin fidan dikiminin ve çiçeklendirme çalışmalarının tamamlandığı aktarılan açıklamada, kadınlara tahsis edilen Miço Koyu'nun geçtiğimiz yaz kullanıma açıldığı hatırlatıldı.

Miço Koyu etaplar halinde kadınların özel yaşam alanı haline getirilirken, etrafı çevrilerek otopark, soyunma kabinleri, tuvalet, yürüyüş parkurları yapılan koyda, kadınlar plajında, spor alanları, sosyal donatılar da yer aldı.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Miço Koyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108