Metrobüs durağı kapatılınca vatandaşlar E-5'e indi

İstanbul Zeytinburnu'nda metrobüs durağının geçici süreyle kapatılması nedeniyle Merter'de yoğunluk oluştu. Çareyi E-5'ten yolun karşısına geçmekte bulan vatandaşlar tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.

08 Kasım 2016 Salı 07:01
Metrobüs durağı kapatılınca vatandaşlar E-5'e indi

Zeytinburnu metrobüs durağının 15 gün süreyle geçici olarak kapatılması nedeniyle Merter metrobüs durağında yoğunluk yaşandı. Dakikalarca metrobüs durağına inmeyi ve duraktan çıkmayı bekleyen vatandaşlar yaşanan yoğunluktan dolayı çareyi E-5 karayolundan karşıya geçmekte buldu. Vatandaşların tehlikeli görüntüler oluşturması üzerine Merter durağına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Durağa gelen polis ekipleri trafiği durdurarak vatandaşların güvenli ve kontrollü bir şekilde E-5 Karayolu'ndan geçmelerini sağladı. Bölgede yoğunluk devam ediyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ZeytinburnuMetrobüsE-5
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108