Mersin'de İki Çocuk Annesi Kadın Yanarak Can Verdi

Mersin'de Toroslar ilçesinde bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında iki çocuk annesi kadın yanarak hayatını kaybetti.

28 Eylül 2021 Salı 00:56
Mersin'de İki Çocuk Annesi Kadın Yanarak Can Verdi

Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi 86042 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında bulunan dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu Polis, İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdiler.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen İtfaiye ekipleri yangına müdahele ederek söndürdüler.

Yangının çıktığı evde ikamet ettiği öğrenilen 34 yaşındaki iki çocuk annesi kadının yanarak hayatını kaybettiği belirlenirken, genç kadının yakınları sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Yangında hayatını kaybeden genç kadının naaşı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenaze nakil aracıyla Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldüğü bildirildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
MersinYangınToroslar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108