Mardin'de PKK operasyonu: 25 gözaltı

Mardin’de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

16 Mart 2017 Perşembe 14:41
Mardin'de PKK operasyonu: 25 gözaltı

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK’ya yönelik devam eden soruşturma çerçevesinde, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, kent merkezi ve ilçelerindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
PkkGözaltıMardin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108