Manisa Salihli'de Yük Treni İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Çukuroba Mahallesi Kabazlı yolu Yenipazar hemzemin geçitte yük treni ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

09 Kasım 2021 Salı 23:40
Manisa Salihli'de Yük Treni İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Kaza, Çukuroba Mahallesi Kabazlı yolu Yenipazar hemzemin geçitte meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yenipazar Mahallesi istikametinden Salihli istikametine gitmekte olan Murat Yavuz (34) idaresindeki 80 EM 761 plakalı kamyonet ile Salihli istikametinden Alaşehir istikametine gitmekte olan makinist İsmail Uçar idaresindeki 34007 sefer sayılı yük treni Yenipazar hemzemin geçitte çarpıştı.

Kaza sonucu kamyonet ikiye ayrılırken, sürücü Yavuz yaralandı.

Yavuz, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2021 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108