Manisa merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 25 gözaltı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasına yönelik Manisa merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 25 eski emniyet mensubu gözaltına alındı.

20 Mart 2017 Pazartesi 07:49
Manisa merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 25 gözaltı

Öte yandan daha önce gözaltına alınan 21 milli eğitim mensubundan 12'si de tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Manisa merkezli Bursa, Balıkesir ve Antalya olmak üzere 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda örgütle faaliyete oldukları iddia edilen ve bir kısmı ihraç edilen, bir kısmı ise görevden uzaklaştırılan toplam 25 emniyet mensubu gözaltına alındı. Gözaltındaki şüphelilerin sorguları yapılmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğüne getirileceği öğrenildi.

12 milli eğitim mensubu tutuklandı

Öte yandan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 10 Mart günü Manisa merkezli Uşak, İzmir ve Sivas olmak üzere 4 ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 21 milli eğitim mensubu sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 21 milli eğitim mensubundan 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 milli eğitim mensubu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca tutuklanan milli eğitim mensuplarından A.K., F.Ö., G.O., H.G., K.C., M.Y., M.K., M.T., O.A., Ö.K., R.G ve İ.Ö.’nün ‘Bylock’ kullandığı öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
FetoGözaltıManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108