Manisa'da Polisi Vuran Katil Zanlısı Tutuklandı!

Manisa'da katil zanlısı bir eve baskın yaparak babayı öldürdü, oğlunu ağır yaraladı ve onu yakalamak isteyen polisi vurdu. Geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

03 Kasım 2018 Cumartesi 09:46
Manisa'da Polisi Vuran Katil Zanlısı Tutuklandı!

Manisa Kula'da dün gece saatlerinde meydana gelen olayda baba H.Ç. ve oğlu R.Ç.'in evlerine giden katil zanlısı silahla saldırdı. 26 yaşındaki V.Y. babanın ölümüne ve R.Ç.'in de ağır yaralanmasına sebep oldu. Olayın ardından saklandığı barakaya kendisini yakalamaya gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polisi S.Y. ile girdiği arbede esnasında polis memuruna bir el ateş ederek ağır yaraladı. 

Arbede sonucunda bacağından vurularak yakalanan katil zanlısı 26 yaşındaki V.Y. Kula Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerin sonrasında Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Burada yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılmak için geniş güvenlik önlemleri altında Kula Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürüldü. Katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Salihli Kapalı Cezaevi'ne gönderilen V.Y.'nin olayıyla ilgili tahkikat devam ediyor. 

banner119
Son Güncelleme: 03.11.2018 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108