Kuşadası’ndaki trafik kazasında 8 kişi yaralandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde minibüs ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4’ü ağır 8 kişi yaralandı.

19 Ocak 2022 Çarşamba 15:31
Kuşadası’ndaki trafik kazasında 8 kişi yaralandı

Kaza, Davutlar Mahallesi'nde sanayi sitesi önünde sabah erken saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolcu minibüsü ile kamyonet, Davutlar Sanayi Sitesi önünde kafa kafaya çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Yaralılar ambulanslarla Kuşadası ve Söke Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 8 kişinin yaralandığı kazada 4 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kuşadası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108