Konya’da yola çıkan köpek kazaya neden oldu

Konya’nın Kulu ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı otomobil, önce köpeğe daha sonra aydınlatma direğine çarparak devrildi.

09 Şubat 2022 Çarşamba 11:02
Konya’da yola çıkan köpek kazaya neden oldu

Kaza, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Kulu ilçesine giriş yapan A.Ç’nin (20) kullandığı 06 CJM 571 plakalı Tofaş marka otomobil önüne çıkan köpeğe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, daha sonra refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak devrildi. Otomobil sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan M.C.Y. (23) arabanın içinde sıkıştı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108