Konya Selçuklu'da 7. kattan düşen yaşlı adam öldü

Konya’da bir apartmanın 7. katından düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.

09 Kasım 2016 Çarşamba 09:13
Konya Selçuklu'da 7. kattan düşen yaşlı adam öldü

Olay, sabah 06.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Kurtuba Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman Beşuğul (64) gece bilinmeyen bir saatte oturduğu apartmanın 7. katından aşağı düştü.

Sabah namazına giden bazı apartman sakinleri Süleyman Beşuğul’u yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Süleyman Beşuğul’un cansız bedeni polisin ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, Beşuğul’un yaşadığı dairenin penceresinden hangi şekilde düştüğünü araştırırken, eşiyle birlikte yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı adamın eşinin de yaklaşık iki aydır evde olmadığı ileri sürüldü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2016 12:25
Anahtar Kelimeler:
DüştüYaşlı AdamKonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108