Konya meram'da komşusuyla kavga eden kadın çocuklarına kezzap attı

Konya'nın Meram ilçesi'nde yaşanan olayda komşusuyla kavga eden bir kadın komşusunu tehdit etti ve çocuklarının üzerine de kezzap attı.

18 Eylül 2018 Salı 19:13
Konya meram'da komşusuyla kavga eden kadın çocuklarına kezzap attı

Konya'nın Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, iddaaya göre sürekli olarak tartışan iki komşu arasında yine kavga etmeye başladılar. Kadınlardan biri diğerini ölümle tehdit ederek evine geri döndü. Akşam saatlerinde tehdit ettiği komşusunun evine tekrar gelen kadın diğer kavga ettiği kadının yanında bulunan 12, 7 ve 13 yaşındaki üç çocuğunun üzerine kezzap attı.

Olayı gören komşular ve çevredeki vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahelenin ardından üzerine kezzap gelen çocuklar Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocukların vücüudunda çeşitli yerlerde 4. derecede yanık tespit edilirken ekipler olayla ilgili soruşturma başlattılar.

Komşusunun 3 çocuğunun üzerine kezzap attığı iddaa edilen kadın sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece  'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanırken, sağlık kontrolünün gerçekleştirilmesi için Konya Numune Hastanesi'ne getirilen zanlı "Niçin kezzapla saldırdınız?" sorusuna, ''Ben atmadım. İftira attılar. Kattan birileri tuzak kurdu, diyorum. Anlamıyor musunuz?'' diyerek cevap verdi.

banner119
Son Güncelleme: 18.09.2018 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-09-22 02:15:13

Bu imsanlar delirmiş olmalı

banner56

banner108