Kocası Boşanmak İstemeyince Kafasına Levye İle Vurdu!

KKTC'nin Gazimağusa ilçeside E.T. boşanma davası açtı fakat kocası boşanmak istemedi. Bunun üzerine boşanmak için imza atmayan kocasının kafasına levye ile vurarak yaraladı.

27 Ekim 2018 Cumartesi 21:52
Kocası Boşanmak İstemeyince Kafasına Levye İle Vurdu!

Edinilen bilgiye göre olay dün demir işiyle uğraşan F.T.'nin çalıştığı atölyede meydana geldi. Türk vatandaşı olan çiftten E.T. KKTC'de gerçekleşen boşanma işleminin onayı için büyükelçiliğe gitmek istedi. İddiaya göre, imza vermeyeceğini söyleyen F.T.'ye saldıran E.T. eline geçirdiği levye ile kafasına vurdu. Yaralanan F.T., E.T.'den şikayetçi oldu. 

F.T.'nin 50 bin lira kefalet ve 3 bin lira nakit teminatı ödeyemediği için cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. 

banner119
Son Güncelleme: 27.10.2018 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108