Kocaeli’de 36 yaşındaki taksici sahte içkiden öldü

Kocaeli’de bir taksici, alkol aldıktan 20 saat sonra yaşamını yitirdi. 36 yaşındaki Salih Civan’ın cenazesi öğle namazına müteakip Mehmet Ali Paşa Zincirlikuyu Cami’den kaldırılarak İzmit Asri Mezarlığı’na defnedildi.

18 Aralık 2021 Cumartesi 15:15
Kocaeli’de 36 yaşındaki taksici sahte içkiden öldü

Kocaeli’de 36 yaşındaki Salih Civan, alkol aldıktan 20 saat sonra solunum yetmezliği, böbrek ağrısı ve gözlerinin kararması gibi şikayetleri üzerine hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan incelemelerde Civan’ın sahte alkol kullandığı ortaya çıktı. Yoğun bakımda yapılan tüm çabalara rağmen Civan yaşamını yitirdi.

Civan’ın hastaneye kaldırılmadan önce gözleri karardığında “Işıkları niye kapattınız” dediği öğrenildi.

Bugün öğle namazına müteakiben Mehmet Ali Paşa Zincirlikuyu’dan cenazesi kalkan Salih Civan, İzmit Asri Mezarlığı’na defnedildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.12.2021 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108