Kocaeli'de Uzaklaştırma Kararı Olan Koca Eşine Kurşun Yağdırdı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen olayda hakkında evden uzaklaştırma kararı olduğu belirtilen bir kişi evini bastığı eşinin üzerine kurşun yağdırdı.

10 Eylül 2018 Pazartesi 08:55
Kocaeli'de Uzaklaştırma Kararı Olan Koca Eşine Kurşun Yağdırdı

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki olayda hakkında evden uzaklaştırma kararı olan koca eşinin evini basarak eşine kurşun yağdırdı. Olayda üzerine kurşun yağdırılan kadın ağır yaralandı.

Kocaeli Darıca ilçesi Darıca Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak'ta yaşanan olayda, eşiyle arasında sorunlar bulunduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı olan bir şahıs eşinin evine geldi. Kapının açılmaması üzerine kapıyı yumruklayan şahıs eşinin kapıyı açmaması üzerine silahla kapıya ateş ederek klidi kırdı ve eve girdi.

İçeri girdikten sonra eşine silahla ateş eden şahıs olay sonrasında kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerince Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken eşini yaralayan şahıs evin 250 metre yakınındaki bir parkta yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda ağır yaralanan kadınnın hayati tehlikesinin tedavisi devam ederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108